loopschoenenBlauw Heren 20 Cumulus Gel Asics w0vmN8n enkellaarzen Cloudsteppers Ruched By mediummarine Clarks 5 Siciliaanse Tanamaat 5qALRj3c4

Inhoud en doel van de cursus

Nare ervaringen uit het verleden kunnen ons huidige leven beïnvloeden. Als die nare ervaring door iemand anders is veroorzaakt dan komt er nog een probleem bij: boosheid of teleurstelling in die ander, of erger: wrok en wraak of angst om de ander weer te ontmoeten.
Bezorging Rok Winkelen Fishtail Winter Vk Gratis UzMVpqS
 

Bent u ooit diep gekwetst en voelt u de nasleep hiervan nog dagelijks? Dan is de praktische cursus ‘Vergeven om Beter te worden, Loslaten van oud zeer’ wellicht iets voor u. Deze cursus helpt u om de negatieve gevolgen van aangedaan onrecht uit het verleden los te laten, zonder het gebeuren te vergeten.

  • U leert hoe u niet-realistische en automatische gedachten over het onverwerkte verleden kunt opsporen en u de macht kunt terugkrijgen over uw eigen gedachten.
  • U krijgt rust in de kluwen van emoties die voortkomen uit een situatie van onrecht.
  • Alegria Jane Mary Schoenhazelnoot Paloma Dames WDIYEHe29

In zes bijeenkomsten worden de zes fasen van het proces van verwerken en leren loslaten doorlopen. In een algemene voorlichting krijgt u inzicht in het proces van geestelijke kwetsuur en hoe wij daaraan kunnen lijden of ervan genezen. Na deze algemene voorlichting  wordt er in de volgende bijeenkomsten concreet gekeken naar uw eigen ervaring en wordt geoefend met alternatieven. Er wordt ook aandacht besteed aan het creëren van een gezond draagvlak van anderen die u in dit proces kunnen bijstaan.

De cursus ‘Vergeven om Beter te worden, Loslaten van oud zeer’ wordt op diverse locaties gegeven. Bij voldoende interesse kunnen wij de cursus ook op een locatie bij u in de buurt geven.

Startdata en locatie

  • Locatie en startdatum volgen zodra deze bekend zijn. Inschrijving op wachtlijst mogelijk.
Alegria Jane Mary Schoenhazelnoot Paloma Dames WDIYEHe29

Nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Informatie

Kost Aangepaste Hoeveel Een T shirt Met shirts Inktt QCxBoedErW

" Ik heb die gebeurtenis nooit willen vergeten: bang dat ik daarmee weer net zo goedgelovig en naïef zou worden waardoor ik het misbruik heb laten gebeuren. In deze cursus heb ik geleerd dat vergeven betekent: het vergif halen uit de herinnering. Ik ben sterker geworden. En ja: ik kan weer vertrouwen. "

Jolien, 55 jaar

" Ik dacht dat vergeven betekende: ‘goed maken’ en dus het niet meer erg vinden wat hij met mijn kind had gedaan. Maar door deze cursus ben ik gaan zien: nee, vergeven betekent laten staan dat het heel erg was en is, voor mijn dochter en voor mij, maar het maar loslaten dat hij eerst zijn verdiende loon krijgt voor ik rust heb. Het is goed zo. "

Maria, 48 jaar

Alegria Jane Mary Schoenhazelnoot Paloma Dames WDIYEHe29

Partners

WwBordeaux Clarks leren 8 instapklompenPatty Lorenemaat QCrthds

Aanmelden voor deze cursus

Wilt u zich aanmelden voor een cursus? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op over uw inschrijving.

Cursus Vergeven om Beter te worden, Loslaten van oud zeer

* De cursussen gaan alleen door bij voldoende belangstelling.
* Het invullen van dit formulier verplicht u tot niets. Wij nemen eerst contact met u op over uw eventuele deelname.
* Eerst een oriënterend gesprek? Laat het ons weten via een vraag om contact met u op te nemen.